Bedrijfshuisvesting

Visie op bedrijfshuisvesting

Ararat Bouw en de realisatie van bedrijfsgebouwen, het kan in ГГn adem genoemd worden. Ararat Bouw is dГ specialist op dit terrein. In haar riante verleden heeft Ararat Bouw zeer veel ervaring opgedaan met het bouwen van bedrijfsgebouwen. In diverse soorten en maten. Van relatief eenvoudig tot heel specialistisch. Kantoren(parken), bedrijfsruimten, distributiecentra, magazijnen en showrooms, al dan niet in eigen ontwikkeling, het is allemaal te realiseren door Ararat Bouw. Uiteraard in goede samenwerking met opdrachtgevers, architecten, makelaars en adviseurs.

Kwaliteit
Naast een doelmatige representatieve werkruimte is het bedrijfsgebouw ook een visitekaartje. De kwaliteit en uitstraling van het gebouw zijn daarom belangrijke uitgangspunten. Uitgangspunten die Ararat Bouw gebruikt in haar werkzaamheden. De wens van de klant staat te allen tijde voorop: het realiseren van een markant bedrijfsgebouw binnen het gestelde budget en binnen de gestelde periode. En of dit gebouw nu onder de noemer kleinschalig of grootschalig valt, Ararat Bouw draagt zorg voor de realisatie. En de ontwikkeling. En de toelevering. Van A tot Z. Van initiatief tot en met nazorg. De diensten die wij verlenen stellen ons in staat het totale huisvestingsproces te realiseren. En hierbij te voldoen aan de huisvestingswensen van de klant. Ons vakmanschap en de wijze waarop wij werken stelt ons in staat om iedere klant te bedienen.

Wensen
Wij verdiepen ons altijd in de achterliggende gedachte van huisvesting. En in de wensen van de klant en haar omgeving. Deze wensen zijn onze leidraad bij de ontwikkeling, voorbereiding, bouw en onderhoud van een bedrijfsgebouw. Zodat de eindgebruiker altijd tevreden is. En haar omgeving ook. Het bouwproces is een veranderend proces. Ambities veranderen, meningen veranderen, mensen veranderen, omgevingen veranderen, regels veranderen. Gebouwen ook! Ararat Bouw is dit zich terdege bewust en staat te allen tijde dicht bij de maatschappij en de klant.

Wij stellen u graag onze diensten ter beschikking

© 2022 Ararat Amsterdam. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Tiger theme by Jo Cox Design