Tapijtreiniging

Wilt u uw prijzig tapijt of vloerkleed laten reinigen? Heeft uw vloerkleed een grondige schoonmaakbeurt nodig?

reinigen tips We bieden onze dienstverlening aan in Rotterdam, Den- Haag en Zoetermeer en maken niet alleen uw vast tapijt, maar ook uw vloerkleden, wollen vloerkleed en meubelstof schoon.

Wij reinigen uw Perzisch tapijt, Berbers tapijt, Nepal tapijt en meubelstof op vakkundige wijze. Alle meubelstof waaronder fauteuils en stoelen worden door ons gereinigd.

Uw vloerkleed schoonmaken houdt in dat het tapijt een dieptereiniging krijgt waarbij zand, stof en ander vervuiling uit het kleed worden verwijderd.Indien u dat prefereert doen we eerst
een testreiniging, zodat u het resultaat kunt bekijken. Als u niet tevreden bent met het resultaat zijn er geen kosten aan verbonden

Tevens doen we aan het vlekken verwijderen van smeer, fris,koffie, thee, bloed- en wijnvlekken. Om bepaalde geuren zoals urinegeur, geur van katten en honden uit uw vloerkleed te elimineren hebben wij de beschikking over een adequate stoomreiniger.

Het reinigen van uw tapijt wordt gedaan in een speciaal ingerichte
werkplaats. We gebruiken milieuvriendelijke middelen bij het
reinigen van uw vloerkleed of tapijt.

Uw tapijt wordt door ons betrouwbaar en gratis opgehaald en na reiniging weer eerlijk teruggebracht. Uw tapijt of vloerkleed kan tevens tot aan kantoor of huis worden gereinigd.

Uw (kleine) huisraad worden door onze medewerkers verplaatst en na het schoonmaken netjes wederom op de juiste plek gezet. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd door onze klanten via mond op mond reclame krijgen wij bekendheid.

Nadat uw tapijt vakkundig is schoongemaakt brengen we een beschermlaag aan tegen hervervuiling. Deze beschermlaag moet eerst goed drogen, voordat u weer op het vloerkleed gaat lopen

Daarnaast geven wij aan u kosteloos tips betreffende effectief reinigen van uw karpet Uw inloopmat bij de voordeur krijgt van ons een grondige reinigingsbeurt zonder dat u ervoor betaald.

Bij het reinigen van wol hanteren wij wolveilige reinigingsmiddelen, waardoor uw wol even goed blijft. Door regelmatig te stofzuigen blijft u vloerkleed of tapijt langer mooi. Zo verwijderd u niet alleen vuil, maar gaan tevens de platgelopen polen recht staan.

Een hoogpolig karpet moet een keer in de dertig dagen opgeborsteld worden, waardoor het karpet weer in de oorspronkelijke staat wordt teruggebracht. Een vlek op uw karpet is niet fraai om te zien en hoe langer u wacht, hoe lastiger het wordt om het weer schoon te krijgen.

het is een vereiste dat u snel handelt en aanstonds na het morsen de vlek met keuken of w.c papier opneemt. Maar eerst moet u de gemorste vloeistof met een lepel of mes zorgvuldig verwijderen. U moet de vlek deppen en zeker niet gaan boenen, omdat u anders de substantie in het vloerkleed wrijft

Van binnen naar buiten werken voorkomt dat de vuiplek groter wordt.Na het reinigen van het vloerkleed moet de
plek 24 uur niet worden belopen. Als het effect uitblijft moet u de actie herhalen. Onze deskundigen zien u met genoegen arriveren !

© 2022 Ararat Amsterdam. All Rights Reserved.
Powered by WordPress. Tiger theme by Jo Cox Design